members

Leden

Bouw mee aan een netwerk van professionals actief in inkoop, logistiek en supply chain. Blijf op de hoogte en deel je kennis en ervaring met collega’s uit het vakgebied.

members

Inkoop

Zoek de inkoopopleiding die geschikt is voor jouw kennisniveau of interesse én informeer je over actuele trends tijdens onze seminars of via ons kenniscentrum.

members

Logistiek

Door innovatie en technologie is de supply chain-functie enorm variabel. Zoek de logistieke opleidingen en seminars die bij je passen om up-to-date te blijven.

Wie zijn we?

Jong VIB is een initiatief van VIB en enkele (4) jonge gemotiveerde inkoop- en logistieke believers. Vele van hen zijn door een samenloop van omstandigheden in hun huidige functie gerold. Jammer maar helaas bestaat er vandaag voor inkoop geen hogeschool- of universiteitstraject. Dit resulteert in het feit dat het vak onbekend en onbemind is bij jonge professionals. Jammer, want er zijn heel wat job opportuniteiten!

Wat doen we?

Door het organiseren van evenementen met jonge actuele thema’s bij toonaangevende bedrijven willen we inkoop en logistiek bekend & bemind maken bij het jonge publiek (-35j). Daarnaast profileren we onszelf ook als netwerkorganisatie die deze jonge professionals samenbrengt en hen in contact brengt met aantrekkelijke bedrijven. Yes we can!

Lid worden?

Elk bedrijf dat lid is van VIB - Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek kan collega's, jonger dan 35 jaar, afvaardigen voor Jong VIB. Ben je zelf een jonge inkoop- of logistieke professional dan kan je je als individueel lid inschrijven. Tarieven kan je HIER vinden. Natuurlijk kan je ook vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten.

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia databaseI'm ready to join!

Eerstvolgende activiteit(en)

16 oktober 2019 Bezoek aan de Transport & Logistics beurs
22 oktober 2019 Bezoek aan Carglass (tbc)