members

Leden

Bouw mee aan een netwerk van professionals actief in inkoop, logistiek en supply chain. Blijf op de hoogte en deel je kennis en ervaring met collega’s uit het vakgebied.

members

Inkoop

Zoek de inkoopopleiding die geschikt is voor jouw kennisniveau of interesse én informeer je over actuele trends tijdens onze seminars of via ons kenniscentrum.

members

Logistiek

Door innovatie en technologie is de supply chain-functie enorm variabel. Zoek de logistieke opleidingen en seminars die bij je passen om up-to-date te blijven.

Wie zijn we en wat doen we?

Zegt het woord uitverkoop jou meer dan inkoop? Is er niets logisch aan logistiek? Dat zou goed kunnen want het vak van inkopers en logistiek is onbekend en onbemind bij jonge professionals. Nochtans ben je sneller inkoper dan je denkt! Plaats je bestellingen? Moet je soms prijzen aanvragen of offertes vergelijken? Bingo, you’re the one we need! Of ben je dagelijks bezig met de supply chain van je bedrijf? Get in line!

Jong VIB is een initiatief van VIB en enkele (4) gemotiveerde inkoop- en logistieke believers. Omdat er vandaag voor inkoop nog geen hogeschool- of universiteitstraject bestaat, hebben wij de handen in elkaar geslagen! Door het organiseren van evenementen met jonge actuele thema’s bij toonaangevende bedrijven willen we inkoop en logistiek populairder maken bij het jonge publiek. En hoe jong van geest je ook moge zijn, we hebben de grens op 35 jaar getrokken.

Met dit initiatief creëren we een win-win-situatie voor beide partijen. Het organiserende bedrijf komt rechtstreeks in contact met jong talent en gedreven inkopers/logistiekers en wint tegelijkertijd aan naamsbekendheid. Andersom krijgen de deelnemers de vaak unieke kans om een toonaangevend bedrijf te bezoeken en nieuwe inzichten te vergaren. Je ontmoet er peers en kan interessante netwerk-contacten vergaren en wie weet… een nieuwe job?

Lid worden?

Elk bedrijf dat lid is van VIB - Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek kan collega's, jonger dan 35 jaar, afvaardigen voor Jong VIB. Ben je zelf een jonge inkoop- of logistieke professional dan kan je je als individueel lid inschrijven. Natuurlijk kan je ook vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten.

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia databaseI'm ready to join!

Eerstvolgende activiteit(en)

Begeleid bezoek aan de Transport & Logistics beurs
16 oktober 2019, Antwerp Expo


Weg, water, spoor, lucht én pijpleidingen… lang leve de multimodaliteit. Een straffe sector verdient een sterk event. Inspirerend, innoverend en motiverend. Met ruimte voor alle spelers binnen transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software in de Benelux. En met een blik op morgen. Welkom bij Transport & Logistics 2019. 

Jong VIB nodigt u uit voor een gericht begeleid bezoek aan de Transport & Logistics beurs. We komen samen aan de Port of Antwerp bar in de nieuwe hal 5 van Antwerp Expo waarna we ons opsplitsen in 4 verschillende thema-tours. Afsluiten doen we met een netwerkdrink

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database

Young Academy: 'Moeten presteren is de vader van de mislukking'
22 oktober 2019, 
Chocolate Nation – Antwerpen

Gastspreker: Jef Brouwers, sportpsycholoog

In deze maatschappij is alles 'presteren'. KPI'S, objectieven, doelstellingen, de 'lat' moet hoger. En als het niet lukt 'dan ben JIJ ZELF verantwoordelijk'. 
Hoe ben je een empathische zakenman/vrouw maar niet noodzakelijk 'een mens'? Kom het te weten tijdens de GRATIS Young Academy!

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database

 

Hosted by:

thumbnail_Young FORWARD Belgium-10

thumbnail_Young FORWARD Belgium-10

dfgsdf