Opleidingen

 

Bij VIB dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons kan je voor inkoop terecht voor de echte basisopleidingen die iedere aankoper meegekregen moet hebben. Deze toegespitst op elk moment in de carrière van inkopers. Je begint op operationeel niveau, gaat zo naar tactisch, strategisch om te eindigen op management niveau. 

Voor logistiek zet VIB vooral in op de hogere functies en de meer diepgaande opleidingen. Ideaal dus voor managers die hun skills nog wat willen aanscherpen.

Daarnaast hebben we nog bijkomende opleidingen die je kennis verbreden. VIB speelt regelmatig in op de actualiteit door seminaries en workshops te organiseren ter verdieping van de bestaande kennis. Hou dus zeker onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om van deze eenmalige leermomenten te profiteren.

Onze kennispartners

solvint.jfif

 
 

KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren zoals het volgen van een opleiding.

​De KMO-portefeuille werd aangepast op 1 december 2019. Zo kan een kleine onderneming 30% steun krijgen en een middelgrote onderneming 20%. Het maximale steunplafond bedraagt 7.500 euro per jaar (bron: Vlaamse Overheid).

​Al de opleidingen van VIB komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Deze is echter niet toepasbaar voor de events van VIB, de catering of BTW. 

Voor meer informatie of om een subsidie aan te vragen, neem je best een kijkje op de website van de Vlaamse Overheid.

Afbeeldingen-en-fotos-KMO-Portefeuille_0

Locaties

Voor onze opleidingen, zitten wij verspreid over Antwerpen Berchem, Gent en Mechelen. Zo trachten we elke opleidingen op elke locatie te plannen gedurende het opleidingsjaar. Zo hoef je niet het halve land te doorkruisen! 

 

Bekijk onze locaties hier!